Meniu Închide

British shorthair

British Shorthair este rasa de pisici pe care noi dorim sa o prezentam in paginile noastre celor care au ales sa ne viziteze site-ul. Vom prezenta foarte pe scurt cateva caracterisitici generale ale acestei rase si daca doriti mai multe informatii puteti sa ne scrieti pe adresa de email postata la contact sau pe nr de WhatsApp .

Pisica British Shorthair este una dintre cele mai iubite rase de pisici , datorita temperamentului bland, calm si foarte putin rasfatat. Ii place sa i se acorde atentie, dar nu va va stresa si solicita continuu sa o tineti in brate. Poate fi o companie foarte placuta pentru vizionarea unui film in liniste.

British Shorthair sunt pisici care nu miauna prea des. După ce se familiarizează cu locuinţa şi cu persoanele din casă, aceste pisici vor fi foarte afectuoase, însă nu vă vor sufoca cu iubirea lor şi vor fi foarte jucăuşe, dar nu vor exagera. Nu vor mieuna foarte mult dar vin sa ceara afectiune si o ofera tuturor membrilor familiei.

Pisica British Shorthair – În România

În România, există câteva felise de British Shorthair de unde vă puteţi lua un exemplar în ce culoare doriţi. Este bine să verificaţi dacă felisa de la care vreţi să vă luaţi pisoiul este înregistrată. Aceste informatii sunt destul de usor de verificat chiar pe internet.

Daca doriti sa aveti garantia unei pisici de rasa pura, lucru certificat prin actele parintilor (certificatul de nastere al unei pisici se numeste „pedigree”) si de actele de inregistrare ale crescatoriei, va recomandam sincer sa achizitionati exemplarul dorit doar dupa ce verificati aceste detalii. O cheltuiala bine facuta este cea in urma careia va veti putea bucura timp indelungat de ce ati cumparat.