Meniu Închide

Puiul meu British Shorthair

Pentu iubitorii de pisici nimic nu este mai amuzant decat sa se poata bucura de compania unui pui de pisica, dragalas, pufos si haios. Stim asta si incercam prin tot ceea ce facem sa va oferim exemplare cat mai frumoase si perfect sanatoase , de care sa va puteti bucura impreuna cu familia.

Ne asiguram de cand se nasc puii sa primeasca tot ce este nevoie pentru a avea o imunitate ridicata, sa manance sanatos , sa faca vaccinuri, deparazitari si sa fie invatati sa mearga la litiera singuri . Insa, ce ni se pare cel putin la fel de important este ca dumneavoastra , viitor parinte de pisica British sa aveti sansa de a va bucura de un exemplar complet socializat, prietenos si care sa doreasca si sa se bucure de compania oamenilor, respectiv a noii sale familii. De cand se nasc, noi ne jucam cu ei, copiii nostri de asemenea si le aratam afectiune , dragoste si grija. Fiind in Bucuresti, speram sa putem oferi posibilitatea de a veni la noi sa ii vedeti , dar oricum, va vom oferi constant poze si filmari cu noul dumneavoastra prieten pufos pana in momentul in care acesta este pregatit sa il luati acasa.

Veti primi odata cu puiul si un pachet de inceput cu mancare Royal Canin Kitten , castronas ceramic, jucarii si alte cateva articole de care va avea nevoie. Actele de care va trebui sa fie insotit sunt: certificatul pedigree ( certificatul de nastere ), carnet de sanatate in care veti avea trecute vaccinurile si deparazitarile facute precum si seria unica a microcipului si un certificat eliberat de medicul veterinar in urma unui consult final efectuat inainte sa plece de la noi, din care sa reiasa clar ca este perfect sanatos.

Pentru orice intrebari aveti, va stam la dispozitie inclusive in weekend-uri , pe WhatsApp ( 0771270928 ), Facebook ( mesaje private va rugam ) sau Instagram.

Oferim din cand in cand filmari scurte pe canalul nostru de Youtube , speram sa va bucure materialele pe care le oferim .

Suntem o familie care iubeste foarte mult pisicutele si ne dorim pentru puii nostri de asemenea sa creasca si sa traiasca in mediu afectuos si vesel .

“ O casa fericita este o casa care are cel putin o pisica”.

( proverb Italian )